Sport, sport uitgelicht
Leave a comment

Sporten zonder lidmaatschap

be sporty

Tegenwoordig vind je op bijna elke hoek een sportschool. Je kunt kiezen voor een goedkopere sportschool of een wat duurdere waar je alles onder 1 dak hebt zitten. Maar waar je ook voor kiest, je zit altijd vast aan een lidmaatschap. Maarbij deze vertel ik je, dat hoeft dus helemaal niet.

Zelf train ik bij Healthcity waar ze alles aanbieden, mooie fitness, goede begeleiding, sauna, zaalsporten, fysio noem maar op. Maar ook ik wil soms wel eens wat anders, een lesje hot yoga, een lesje bootcamp in het Vondelpark of een hardloopworkshop. En dan niet meteen een abonnement, rittenkaart of wat dan ook. Nee gewoon als ik er zin in heb. En dat kan dus gewoon! Bij Be Sporty kun je namelijk zonder lidmaatschap een les boeken, wanneer en waar jij wilt. Dat klinkt goed toch?!

Be Sporty

Be Sporty is opgericht in 2015 en is een online boekingsplatform waar je toegang hebt tot een veelzijdig aanbod van sporten die bij jou in de buurt worden aangeboden. Bij Be Sporty gaat het om vrijblijvende en flexibele sportmomenten die je kunt boeken zonder dat je verder verplichtingen hebt. Je boekt dus super simpel even een klasje hot yoga, een tennisbaan, lesje crossfit, noem maar op. Het aanbod is echt ontzettend groot! Be Sporty zich op de Randstad om daarna verder te groeien naar het rest van het land.

be sporty

Mijn ervaring

Mijn eerste ervaring mijn Be Sporty is echt heel goed. Ik vind de website duidelijk en overzichtelijk. Je kijkt wat er wordt aangeboden bij jou in de omgeving, je kunt zoeken op diverse sporten, kijkt welke dag/ tijd beschikbaar is, klikt op boeken, betalen (direct of op locatie) en klaar is kees. Ik wil al tijden graag een les hot yoga volgen. Maar nu de keuze zo groot was heb ik ineens een groter wensenlijstje. Zo wil ik binnenkort graag een keertje een kickbox les volgen en zeker een keer een outdoor bootcamp training doen. Maar, gezien ik ook weer het hardlopen aan het oppakken ben (meer hierover binnenkort!) heb ik nu gekozen voor een hardloop workshop waar ik meer wil leren over mijn looptechniek.

Wil je meer informatie over Be Sporty? Kijk dan even op www.besporty.com
Laat je mij weten voor welke les je gaat?

Liefs,
Kim

Volg The Health Issue ook via Instagram, FacebookTwitter of Bloglovin’!

Filed under: Sport, sport uitgelicht

by

Drijvende veer achter The Health Issue // gelukkig getrouwd met Stephan // wonende in het groene, ietwat saaie, Aalsmeer // mama van Sterre (6) en Liv (4) // is nieuwsgierig, sociaal, beetje ongeduldig, creatief, altijd vol nieuwe ideeën // heeft een serieuze chocolade verslaving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *