Health, Hotspots, Tips
Leave a comment

Hotspot: Dorstlust’s Drankerij

dorstslust's drankerij

Ben je dol op frisdrank? Dan heb ik goed nieuw voor je; afgelopen weekend opende Dorstlust’s Drankerij zijn deuren in hartje Amsterdam. In het pand in Amsterdam-Oost kun je terecht voor zo’n 150 bijzondere frisdranken met (veelal) natuurlijke ingrediënten. En ook niet onbelangrijk, de flesjes zijn er stuk voor stuk prachtig uit, allemaal met hun eigen verhaal.

Uhhh Dorstlust?

Dorstlust is opgericht door drie jonge Amsterdamse ondernemers methet doel om Nederland kennis te laten maken met frisdranken die een verhaal vertellen. Met frisdranken die je verrassen, die nét even anders zijn, anders proeven en er anders uitzien. Via de website kon je al deze lekkere frisdranken bestellen en leveren ze ook aan horecagelegenheden, maar die winkel, die liet nog even op zich wachten. Tot nu.

dorstslust's drankerij

De eerste frisdrankwinkel

In de winkel in Amsterdam vind je een ruim assortiment aan alternatieve frisdranken. De winkel zit in het opkomende Amsterdam-Oost en heeft een prachtige inrichting. Ook kun je als echte gin & tonic lover (of andere coktails maar dit is zeker mijn favoriet 😉 ) hier zeker goed terecht voor tips en goed advies over de lekkerste combinaties. Wil je een bezoek brengen? (zeker doen!) dan moet je naar dit adres: Pretoriusstraat 1, Amsterdam. Of kijk even op de website: www.dorstlust.nl. 

dorstslust's drankerij

dorstslust's drankerij

Ben je benieuwd naar mijn favoriete smaken? Ik heb mijn top 3 op een rij voor je gezet, komen ze!

  • Proviant Rabarber is absoluut mijn favoriet! Dit smaakt zo goed!  Proviant gebruikt vers geperst sap, bruisend mineraalwater en in sommige gevallen een beetje biologisch verantwoorde rietsuiker in de dranken. Helemaal fijn.
  • Lemony Lemonade is met zijn eigen biologische suiker en 100% natuurlijk citroensap zeker een gezonder alternatief. Krijg je meteen een dosis vitaminen, mineralen en voedingsstoffen binnen.
  • Double Dutch Komkommer-Watermeloen is niet alleen lekker, nee ook nog eens 100% natuurlijk. Een echte topper. En dat flesje…..

Wat lijkt jou de lekkerste? Let me know! 

Liefs,
Kim

Volg The Health Issue ook via Instagram, FacebookTwitter of Bloglovin’!

 

Filed under: Health, Hotspots, Tips

by

Drijvende veer achter The Health Issue // gelukkig getrouwd met Stephan // wonende in het groene, ietwat saaie, Aalsmeer // mama van Sterre (6) en Liv (4) // is nieuwsgierig, sociaal, beetje ongeduldig, creatief, altijd vol nieuwe ideeën // heeft een serieuze chocolade verslaving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *